tarieven particulier
Portretfotografie
Een mooie fotoserie van jezelf of van je familie? Samen met je partner op de gevoelige plaat? Een professionele shoot met vriendinnen? Kies uit onderstaande shoots of stel in overleg met ons een passend pakket samen!
Shoot 1 voor  € 89,-. Hiervoor gaan we 45 minuten fotograferen op 1 locatie met maximaal 4 personen, extra personen € 15,- per persoon. Reiskosten binnen 15 kilometer vanaf Hengelo zijn inbegrepen, evenals 2 nabewerkte hoge resolutiebeelden en 2 afdrukken op fotopapier van 20*30 cm. Natuurlijk kunnen extra afdrukken worden besteld via een beveiligde online omgeving.
Shoot 2 voor € 149,-. Gelijk aan pakket 1, maar dan met een afdruk op canvas van 40*60 cm in plaats van de 2 afdrukken op fotopapier.
Shoot 3 voor € 129,-. Een uitgebreider pakket met meer tijd, zodat we op meerdere locaties kunnen fotograferen. We gaan zo'n 1,5 uur fotograferen op 2 locaties met maximaal 4 personen, extra personen € 20,- per persoon,  reiskosten binnen 15 minuten vanaf Hengelo inbegrepen, inclusief 5 nabewerkte hoge resolutiebeelden en 2 afdrukken op fotopapier van20*30 cm. Natuurlijk kunnen extra afdrukken worden besteld via een beveiligde online omgeving.
Shoot 4 voor € 189,-. Gelijk aan pakket 3, maar dan met een afdruk op canvas van 40*60 cm in plaats van de 2 afdrukken op fotopapier. 
Buik & baby € 299,-

Periodiek een foto laten maken van je kind, gebundeld in een mooi boekje. Kinderen veranderen snel, en via 'Buik & Baby'  kun je de ontwikkeling van je kind vastleggen in een bijzonder boekje met professionele foto’s. Je kunt zelfs al voor de geboorte starten, met een mooie foto van je zwangere buik. Hiervoor komen wij met onze mobiele studio gewoon bij je thuis! Dit pakket bestaat uit  5 keer fotograferen (bij 32weken zwanger, direct na de geboorte, na drie maanden, na zes maanden en na 1 jaar), ongeveer  30 minuten fotograferen per keer. Na het eerste fotomoment ontvang je 2 hogeresolutiebeelden en een boekje in een houten bewaarkistje, waaraan na iedere nieuwe shoot weer twee foto's worden toegevoegd. 
De mooiste dag – bruidsreportages vanaf € 750,-
Een mooie bruidsreportage is een herinnering voor het leven! Belangrijk dus dat de shoot precies aansluit op jullie wensen. Daarom hanteren wij geen vast tarief voor bruidsreportages, maar maken wij aan de hand van jullie wensen een passend voorstel.  

tarieven Bedrijfsfotografie en bands

Bedrijf in beeld € 450,-
Ben je ZZP-er ofeigenaar van een kleine onderneming? Dan is dit misschien wel precies wat je zoekt! Bedrijf in beeld levert je 30 foto’s die je vrij kunt gebruiken ter promotie van je bedrijf en jezelf, zoals profielfoto’s, ‘actiefoto’s’ en promotionele foto’s, maar net wat je nodig hebt. We bespreken eerst wat jouw bedrijf uniek maakt, en maken op basis daarvan een plan de campagne. Daarna gaan we aan de slag, en fotograferen we je ongeveer 2 uur. Je ontvangt een DVD waarop alle nabewerkte foto’s in groot formaat en webformaat staan, klaar om te gebruiken.
Maatwerk
De basis voor onze maatwerkoffertes vormt ons uurtarief van € 79,- voor fotograferen, basisbewerkingen zijn hierbij inbegrepen. Voor speciale bewerkingen geldt een uurtarief van € 59,-. Voor een tweede (additionele) fotograaf hanteren wij een uurtarief van € 59,- inclusief basisbewerkingen. De kilometervergoeding bedraagt € 0,19 per km.

Back to Top