Focus74 is een eigentijdse fotostudio, waar je terecht kunt voor portret-, reportage-, en bedrijfsfotografie. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in muziekfotografie. Kwaliteit, creativiteit  en persoonlijke aandacht staan voorop. Als het resultaat je verwachtingen overtreft, zijn wij tevreden!
Focus74 is een duo
Anne-Marie is een creatieve fotograaf, enthousiaste trainer en daarbij een levenslustig en bourgondisch mens. Zij geniet ervan om te fotograferen, en deelt haar kennis graag met anderen als docent op de Fotovakschool en als begeleider van workshops. Haar achtergrond als psycholoog en bedrijfskundige komen van pas bij zakelijke opdrachten, waar zij als sparring partner voor de opdrachtgever de visie van de organisatie vertaalt naar passend beeld!
Serge fotografeert, organiseert en biedt structuur. Hij heeft een goed oog voor detail en kan de zaken vaak nèt vanuit een ander gezichtspunt bekijken.   
Kiezen voor Focus74 betekent kiezen voor eigentijdse fotografie, professioneel en creatief.
werkwijze
Wij werken op basis van heldere afspraken. Bij ons kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Daarom krijg je altijd een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken, duidelijk voor beide partijen! 
In de studio of op locatie
Wanneer je een van onze familie- of portretpakketten hebt gekozen maken we kennis op de dag van de shoot. Je wordtontvangen in de studio of op locatie, en na een korte kennismaking gaan we aande slag. Binnen drie werkdagen kun je de resultaten online bekijken! 
Bruidsreportage
We willen dat het resultaat je verwachtingen matcht, en liefst nog een beetje overtreft… Daarom starten wij bij bruidsreportages altijd met een persoonlijke kennismaking om goed jullie wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek zetten we onze ideeen voor je op papier en ontvang je van ons een gespecificeerde offerte. Als je ervoor kiest om je bruidsreportage door ons te laten maken gaan wij altijd eerst de locatie verkennen, zodat we op de dag zelf al weten waar de mooie plekjes zijn. We komen ruim op tijd naar jullie toe en leggen jullie speciale dag met aandacht en plezier vast. En de volgende dag liggen de eerste paar foto’s al in je mailbox! 
Bedrijfsfotografie/editorial
Een zakelijke opdracht is per definitie maatwerk. Wanneer je een aanvraag bij Focus74 doet, zullen we telefonisch of face-to-face de wensen bespreken. Vanuit mijn achtergrond als organisatiepsycholoog en bedrijfskundige kan ik meedenken en adviseren over de juiste aanpak, hierin onderscheid ik me. Vervolgens vertaal ik deze wensen in een offerte en maken we heldere afspraken over de aanpak, het resultaat, delevertijd, de rechten en al het andere dat van belang is.
Concertregistratie of bandfoto's
We doen niets liever dan het maken van concertregistraties en bandfoto's! Wil je met ons werken? Neem dan even contact op, dan maken we een passende afspraak. 

 
Back to Top